Bebisfotografering
Studio Fotostudio Fotograf Linda Björk  Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art Floral Bonnet blommor

 

Investera i en bebisfotografering idag och skapa minnen för livet ♡

Bebisfotografering i studio

Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. En bebis går från att vara nyfödd, till att sitta, krypa och kanske ta sina första steg på bara ett år. 

 

Pausa tiden genom att besöka en fotograf och få fantastiska minnen för framtiden. ♡ 

 

Ni kan kombinera klassiska bebisporträtt med att avsluta fotograferingen med ett härligt litet bad. Det blir en rolig upplevelse för både ditt barn och dig. Att få plaska på samtidigt som vi kan fånga ett naturligt ögonblick på bild.

Har du ett litet hjätregryn hemma?

 

Jag har inriktat mig på attfotografera barn från 4 månader upp till 24.

Boka din fotografering


Tycker du om min fotostil? Vad roligt! ♡


Efter du fyllt i en bokningsförfrågan längst ner på denna sida återkommer jag inom 2 arbetsdagar med förslag på datum och tider. När vi hittat en tid får vi igenom detaljer inför fotograferingen och era önskemål. I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, när denna är betald är du garanterad er tid.


Här finns ett galleri med kläder, rekvisita och bakgrunder. Se om du fastnar för något speciellt. Markera dessa med ett ♡


Jag ser fram emot att höra av dig! ♡

FotograferingenFotograferingen sker i min studio i Älvsbyn. Vi bokar alltid in en timme till fotograferingen även fast ett litet barn oftast inte orkar så länge, men det är skönt att ha god tid på sig att styla om rekvisita, bakgrund eller kanske byta outfit.


Oavsett om ditt barn är en tuffig eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor. För att få en trygg upplevelse och avslappnade, naturliga bilder kommer det vara en hel del bus och lek under fotograferingen.


Jag tycker det är viktigt att inte styra och ställa allt för mycket utan låta barnet vara sig själv.Efter fotograferingen


Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är era provbilder klara. Då kan ni antingen komma till mig på bildvisning eller så får ni en länk till erat utvalsgalleri.


I galleriet finns det 15-30 st bilder som är noggrant utvalda. Galleriet ligger online i sju dagar så att ni i lugn och ro kan välja bilder. Du väljer ut dina favoritbilder genom att ange din e-post och trycka på hjärtat på bilderna du vill köpa, då skapas det en lista som sen skickas till mig. Säg till när ni valt bilder klart.


Denna länk går utmärkt att skicka vidare till släkt och vänner. Men kom ihåg att bilderna i galleriet får inte sparas ner, och är märkta med en vattenstämpel som givetvis tas bort från de bilder ni köper.Studio Fotostudio Fotograf Linda Björk  Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art Floral Bonnet blommor

Kläder

 

I studion finns det kläder och hårband att låna för dig som vill ha det lilla extra på din fotografering. Många är handsydda och helt unika.

Rekvisita

 

Ett urval av min rekvisita finns att se här.

Skriv in din e-post och kolla gärna igenom albumet innan fotograferingen och tryck på hjärtat om du hittar några kläder eller speciell rekvisita du vill ha med på din fotografering.

En upplevelse

 

En fotografering hos mig är en lättsam uppelvelse. Vi leker, busar och har en trevlig stund. Inga konstiga poseringar eller  påtvingade leenden.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art

Bebisfotografering inkl 5 bilder

1990 kr

 

Det här investerar du i:

 

♡ Studiofotografering ca 30-60 minuter

 

♡ Konsultering med tips och info via mail 

 

♡ Pdf-broschyr med allt du behöver veta.

 

♡ Lån av rekvisita och de kläder som finns i studion

 

♡ Noga redigerade bilder

 

♡ Onlinegalleri så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån

 

♡ Ovärderliga minnen för framtiden

 

♡  5 st stora digitala bilder 


För att få avslappnade och naturliga bilder kommer det vara en hel del bus och lek under fotograferingen. Jag tycker det är viktigt att inte styra och ställa allt för mycket utan låta barnet vara sig själv.

 

 

 

Bra att tänka på:

 

♡ Ta gärna med en favoritleksak eller filt, det skapar trygghet hos barnet

 

♡ Tänk på att eventuell napp och tighta kläder kan lämna röda märken som syns på bild.

 

♡ Packa gärna med något att äta så det går fylla på enegiförrådet.

 

♡ Rengör naglar, smutsiga naglar har en tendens att synas tydligt på bild.

 

♡ Små barfotafötter är supermysiga på bild.

Om Linda

 

Jag är en hästtjej som älskar katter och pysslar mycket. Är född och uppvuxen i Älvsbyn där jag bor kvar med min man och våra två katter. Har jobbat på förskola  och fotograferat sen 2008. Älskar att vara utomhus, sommar som vinter!

 

Det bästa med att fotografera barn är att dom är så naturliga och spontana, och det är det jag vill fånga på bild. Ditt barn precis som det är. Jag älskar avslappnade foton, som känns naturliga. Här tvingas ingen sitta på en stol med ett fastklistrat leende utan jag busar oftast mycket under fotograferingarna. Vill barnet inte kolla in i kameran på alla bilder? Inga problem.

 

Min målsättning är att alla fotograferingar ska vara avslsppande och lekfulla. Jag vill att ditt barn ska ha med sig en trevlig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen! ♡

Jag passar er extra bra om:


- Ni vill bli väl omhändertagna från bokning till leverans av bilder


- Ni vill ha naturliga bilder med mjuka färger och med fin rekvisita.


- Ni vill ha en flexibel fotograf som är lyhörd till era önskemål.
Studio Fotostudio Fotograf Linda Björk Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art

Extra digitala bilder

Stora digitala bilder. 3500 px på längsta sidan


 Enstaka bilder


För dig som bara vill köpa ett fåtal bilder. Kan även läggas till valfritt antal bilder till din fotografering eller bildpaket litet och mellan.


Levereras via onlinegalleri.


500kr / st


Bildpaket litet


För dig som vill ha lite fler bilder från fotograferingen .


♡ 5 bilder


Levereras via onlinegalleri


1500 kr


(1000 kr rabatt jämfört med styckpris)


Bildpaket Mellan


Är det svårt att bestämma sig för bara fem bilder? Det blev ju så många fina från den mysiga foto-graferingen! Här ingår det även rabatt på produkter!


♡ 10 bilder


Levereras via onlinegalleri.


BONUS 10% rabatt på produkter


2500 kr


(2500 kr rabatt jämfört med styckpris


Bildpaket stort


För dig som helt enkelt inte kan välja. Här ingår alla bilder i ditt ur-valsgalleri samt rabatt på produk-ter!


Alla bilder i galleriet


Levereras på snyggt USB-minne


BONUS 15% rabatt på produkter


3800 kr


(ca 8700 kr rabatt jämfört med stryckpris)


Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

 

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom!  ♡

 

Tänk på att boka in din fotografering i god tid.  För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag inte mer än två fotograferingar i månaden.

 

Jag fotograferar tisdagar-torsdagar efter kl 16:30.

Observera att detta bara är en förfrågan och ej en bokning.Vanliga frågor och bokningsvillkor

 
 
 
Enbart fotografering (750 kr)
Fotogrfering inkl 5 stora digitala bilder (1900kr)
 
 
 
Jag godkänner
 
Jag godkänner bokningsvillkoren
 

Presentkort

Vill du köpa ett presentkort hos mig och ge bort till någon du tycker om? Vilken fantastisk idé, att ge bort ett minne som kan glädja flera generationer framöver.

 

Du väljer belopp själv, och presentkortet är giltigt i ett år.

 

Fyll bara i kontaktformuläret här ovanför, eller skicka ett mail så återkommer jag till dig.

 

Jag fakturerar via Frilans Finnans. Priser inkl 25% moms.


Instagram

Mina senaste uppdateringar på Instagram


När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har maximalt en fotografering i veckan är det ibland några veckors väntetid. Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen är några veckor innan födelsedagen.
Får vi framkalla dom digitala bilderna själva?

Ja det får ni! Men det är viktigt att ni tänker på att olika labb skiljer sig väldigt mycket från varandra. Det är både kvaliten på pappret, tryckfärg och själva proceccen som avgör. Känner ni er osäkra framkallar jag gärna åt er.
Vad gör vi om vi måste avboka?

Vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt, gör ni detta senast 48h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad.
Hur får bilderna användas?

I priset ingår användningsrätten för privat bruk. Det innebär att ni får framkalla era bilder fritt och givetvis använda bilderna på era sociala medier. Ni får däremot inte förändra bilderna på något sätt, genom att lägga på filter på instagram eller liknande. Vid publicering på internet önskar jag att ni anger Foto :Linda Björk eller taggar mig i bilderna.


Önskar ni få någon bild i svartvitt? Säg till så ordnar jag det.
Vad händer om jag tappar bort mina bilder?

Ni bör spara era digitala bilder på minst två ställen för att vara säkra på att dom inte försvinner. Men är olyckan framme så hör av er till mig, Jag sparar era bilder i ca 2 år.Visar du bilder från vår fotografering online?

Jag visar inte bilder från alla fotograferingar, men om jag önskar lägga upp era bilder online frågar jag alltid innan, och det är givetvis helt okej att säga nej. ♡Hur betalar jag / När får jag mina bilder?

Fotograferingsavgiften betalas minst en vecka innan din fotografering. Bilderna får du när du betalat fakturan för bilderna. Beroende på vilka fotoprodukter du köper kan leveranstiden variera mellan ca 1-6 veckorGenom att boka en fotografering godkänner du det som står här ovanför.