Bebisfotografering
Studio Fotostudio Fotograf Linda Björk  Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art Floral Bonnet blommor
Investera i en bebisfotografering idag och skapa minnen för livet

Boka din fotografering


Tycker du om min fotostil? Vad roligt! ♡


Efter du fyllt i en bokningsförfrågan längst ner på denna sida återkommer jag inom 2 arbetsdagar med förslag på datum och tider. När vi hittat en tid går vi igenom detaljer inför fotograferingen och era önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, när denna är betald är du garanterad er tid.


Här finns ett galleri med kläder, rekvisita och bakgrunder. Se om du fastnar för något speciellt. Markera dessa med ett ♡


Jag ser fram emot att höra av dig!

Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn. Vi bokar alltid in en timme till fotograferingen även fast ett litet barn oftast inte orkar så länge, men det är skönt att ha god tid på sig att styla om rekvisita, byta kläder eller kanske äta ett litet mellanmål.


Oavsett om ditt barn är en tuffig eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor.


För att få en trygg upplevelse och avslappnade, naturliga bilder kommer det vara en hel del bus och lek under fotograferingen.Efter fotograferingen


Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är era provbilder klara. Då kan ni antingen komma till mig på bildvisning eller så får ni en länk till erat utvalsgalleri.


I galleriet finns det 15-20 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade. Galleriet ligger online i sju dagar så att ni i lugn och ro kan välja bilder.


Du väljer ut dina favoritbilder genom att ange din e-post och trycka på hjärtat på bilderna du vill köpa, då skapas det en lista som sen skickas till mig. Säg till när ni valt bilder klart.Jag tycker om lekfulla och naturliga bilder, så en fotografering hos mig är ofta full med bus och skratt. Hos mig är det din bebis som är chefen och vi fotograferar alltid på din bebis villkor.


Det ska vara roligt att komma och leka hos fotografen! 


Du kan kombinera klassiska bebisporträtt med med ett härligt litet bad. Då avrudar vi med att spola upp ett bubbelbad i en fin balja eller skål. Det blir en rolig upplevelse för både ditt barn och dig.


Fotograferingen sker alltid på ditt barns villkor, och det är viktigt att du som förälder tar det lugnt och inte pressar eller stressar ditt barn om det inte blir precis som du vill, det syns ofta på fotona. ♡


Jag har inriktat mig på att fotografera barn från 4 månader till ett år.

Studio Fotostudio Fotograf Linda Björk  Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art Floral Bonnet blommor
Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art

Bebisfotografering - 950 kr

 

Det här investerar du i:

 

♡ Välkomstguide

    En Pdf-broschyr med allt du behöver veta


♡ Studiofotografering

    ca 30-60 minuter

 

♡ Rekvisita

    Korgar, filtar, olika bakgrunder och kläder.

 

♡ Redigering

    Omsorgsfullt redigerade bilder

 

♡ Onlinegalleri

    så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån


♡ Minnen

    Ovärderliga minnen för lång tid framöver


Pausa Tiden!


Det första året i ett barns liv går väldigt fort och det händer mycket. En bebis går från att vara nyfödd, till att sitta, krypa och kanske ta sina första steg på bara ett år.  Och jag tycker det är viktigt att bevara det ♡ 


Boka en fotografering och pausa tiden, precis så som den var vid fotograferingstillfället.Jag passar er extra bra om:


- Ni vill bli väl omhändertagna från bokning till leverans av bilder


- Ni vill ha naturliga bilder med mjuka färger och fin rekvisita.


- Ni vill ha en flexibel fotograf som är lyhörd till era önskemål.

Om Linda

 

Jag är född och uppvuxen i Älvsby. Jag bor ett stenkast från mitt barndomshem med min man och två katter. Jag har tidigare jobbat på förskola men är nu Administratör. Älskar att vara utomhus, sommar som vinter! 

 

Det bästa med att fotografera barn är att dom är så naturliga och spontana, och det är det jag vill fånga på bild. Ditt barn precis som barnet är. Jag älskar avslappnade foton, som känns naturliga. Här tvingas ingen sitta på en stol med ett fastklistrat leende utan jag busar oftast mycket under fotograferingarna. Vill barnet inte kolla in i kameran på alla bilder? Inga problem, bilderna blir superfina ändå.

 

Min målsättning är att alla fotograferingar ska vara avslsppande och lekfulla. Jag vill att ditt barn ska ha med sig en trevlig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen! ♡

5 snabba om mig

- Är en Crazy cat lady, älskar katter och måste prata med alla katter jag träffar.

- Dricker alldeles för mycket te, jag är inte nog gammal för kaffe.

- Jag blir mamma i November.

- Älskar julen och allt där omkirng!

- Kör skoter och hänger i fjällen på vintersäsongen.

Studio Fotostudio Fotograf Linda Björk Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art

Bildpaket litet♡ 5 digitala bilderLevereras via onlinegalleri

1500 kr (värde 2500kr)

Bildpaket mellan♡ 10 digitala bilderLevereras via onlinegalleri

2800 kr (värde 5000kr)

Bildpaket stort♡ 15 digitala bilder

♡ Minialbum med 8 bilder


Levereras på snyggt USB-minne

4500 kr (värde 8500 kr)

Produkter

Kontakta mig om du vill få en komplett prislista


♡ Fine Art Poster   -   fn 795 kr


Poster på matt Hahnemühle Fine Art papper.


Pappret har en matt slät yta. Alla posters levereras med en 1 cm vit kant runt bildytan.♡ Minialbum  -  Från 700 kr


Bilderna är 8x8 cm stora och yttermåttet på albumet är 10×10 cm. Minialbumet står upp och är en fin inredningsdetalj.♡ Akryllänga  -  4000kr kr


Detta är en fotogprodukt där laminerade bilder monteras på akrylplattor, som sedan sitter ihop med varandra i set om 3, 5 eller 7 st. Monteras enkelt i vägg med medföljande beslag och plugg.

Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

 

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom!  ♡

 

Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag inte mer än tre fotograferingar i månaden.

 


 
 
 
 
 
 
Jag godkänner
 
Jag godkänner bokningsvillkoren
 

Presentkort

Vill du köpa ett presentkort hos mig och ge bort till någon du tycker om? Vilken fantastisk idé, att ge bort ett minne som kan glädja flera generationer framöver.

 

Du väljer belopp själv, och presentkortet är giltigt i ett år.

 

Fyll bara i kontaktformuläret här ovanför, eller skicka ett mail så återkommer jag till dig.

 

Jag fakturerar via Frilans Finnans. Priser inkl 25% moms.


När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har maximalt två fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid. Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen är några veckor innan födelsedagen.
Får vi framkalla dom digitala bilderna själva?

Ja det får ni! Men det är viktigt att ni tänker på att olika labb skiljer sig väldigt mycket från varandra. Det är både kvaliten på pappret, tryckfärg och själva proceccen som avgör. Känner ni er osäkra framkallar jag gärna åt er.
Vad gör vi om vi måste avboka?

Vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt, gör ni detta senast 48h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad.
Hur får bilderna användas?

I priset ingår användningsrätten för privat bruk. Det innebär att ni får framkalla era bilder fritt och givetvis använda bilderna på era sociala medier. Ni får däremot inte förändra bilderna på något sätt, genom att lägga på filter på instagram eller liknande. Vid publicering på internet önskar jag att ni anger Foto :Linda Björk eller taggar mig i bilderna.


Önskar ni få någon bild i svartvitt? Säg till så ordnar jag det.
Vad händer om jag tappar bort mina bilder?

Ni bör spara era digitala bilder på minst två ställen för att vara säkra på att dom inte försvinner. Men är olyckan framme så hör av er till mig, Jag sparar era bilder i ca 2 år.Visar du bilder från vår fotografering online?

Jag visar inte bilder från alla fotograferingar, men om jag önskar lägga upp era bilder online frågar jag alltid innan, och det är givetvis helt okej att säga nej. ♡Hur betalar jag / När får jag mina bilder?

Fotograferingsavgiften betalas minst en vecka innan din fotografering. Bilderna får du när du betalat fakturan för bilderna. Beroende på vilka fotoprodukter du köper kan leveranstiden variera mellan ca 1-6 veckorGenom att boka en fotografering godkänner du det som står här ovanför.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Acceptera