Bebisfotografering

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 
Jag godkänner
 
Jag godkänner
 

Vad roligt att Du vill fotografera ditt hjärtegryn hos mig!


 

Fyll i forumuläret och berätta gärna lite mer om er och erat barn så återkommer jag med förslag på dag och tid.

 

Tänk på att boka in din fotografering i god tid.  För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag inte mer än en fotografering i veckan.

 

En bebisfotografering görs helst mellan att barnet är 6-9 månader, men bebisar av alla åldrar är hjärtligt välkomna ♡

 

 

Jag fotograferar tisdagar-torsdagar efter kl 16:30.

Observera att detta bara är en förfrågan och ej en bokning.

 

 

 

Investera i en bebisfotografering idag och skapa minnen för livet

Bebisfotografering i studio

Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. En bebis går från att vara nyfödd, till att sitta, krypa och kanske ta sina första steg på bara ett år. 

 

Pausa tiden genom att besöka en fotograf och få fantastiska minnen för framtiden. ♡ 

 

Ni kan kombinera klassiska bebisporträtt med att avsluta fotograferingen med ett härligt litet bad. Det blir en rolig upplevelse för både ditt barn och dig. Att få plaska på samtidigt som vi kan fånga ett naturligt ögonblick på bild.

Har du ett litet hjätregryn hemma?

 

Jag har inriktat mig på attfotografera barn från 4 månader upp till 24.

Inför fotograferingen


Ditt barn kommer fotograferas i min fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. En fotografering hos mig är lättsam och rolig! Jag är fokuserad på att det ska bli en trygg och rolig upplevelse för ditt barn.

 

Vi bokar in en timme till fotograferingen även fast ett litet barn oftast inte orkar så länge, men det är bra att ha tid på sig då vi tar allt i ditt barns takt. Det kan ibland ta lite tid innan barnet känner sig tryggt så då leker vi lite innan, eller så behövs det tid till att byta om, äta något eller styla om rekvisita och bakgrund.

 

Välja kläder


Försök undvika kläder med starka färger och stora tryck, dessa tar lätt fokus från erat barn. Mjuka pasteller eller naturfärger brukar göra sig bra på bild. Men allra viktigast är att ta på sig något som barnet tycker om. Ta gärna med ett par klädombyten.

 

Det finns även lite kläder och accessoarer att låna, främst i storlek 6 - 10 månader.

 

Efter fotograferingen


Efter fotograferingen får ni en faktura på bokningsavgiften och när den är betald börjar jag bearbetningen av era bilder. Det tar några dagar upp till två veckor och då skickar jag ett mail till er med länk till webbgalleriet.

 

I galleriet finns det 15-30 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade. Galleriet ligger uppe i 14 dagar så att ni i lugn och ro kan välja bilder. Denna länk går utmärkt att skicka vidare till släkt och vänner. Bilderna i galleriet får inte sparas ned..

 

När ni valt bilder skickar jag inom kort en faktura till er, och när den är betald kommer en ny länk till era köpta filer, alternativt ett USB-minne på posten.

 

Om Linda

 

Jag är född och uppvuxen i Älvsbyn. En glad och positiv hästtjej som älskar katter och pysslar mycket. Har jobbat på förskola och fotograferat sen 2008.

 

Det bästa med barn är att dom är så naturliga och spontana, och det är det jag vill fånga på bild. Ditt barn precis som det är. Jag älskar avslappnade foton, som känns naturliga. Här tvingas ingen sitta på en stol med ett fastklistrat leende utan jag busar oftast mycket under fotograferingarna.

 

Min målsättning är att alla fotograferingar ska vara avslsppande och lekfulla. Jag vill att barn som kommer hit ska ha med sig en trevlig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen! ♡

 

 

 

Högupplösta bilder bebisfotogrtafering


 

♡ 1 bild 500 kr

 

♡ 5 bilder 1500 kr

 

♡ 10 bilder 2500 kr, levereras på ett USB-minne.

 

♡ 15 bilder 3000 kr, levereras på ett USB-minne

 

♡ Alla bilder i galleriet 4500 kr, levereras på ett USB-minne.

 

 

 

 

Jag fakturerar via FrilansFinnans, priser inkl 25% moms.

 

Komplett prislista

Pris för bebisfotografering 2019


 

750 kr. Bilder köps separat.

 

 

Det här investerar du i:


 

♡ Studiofotografering ca 30-60 minuter

 

♡ Lån av rekvisita och de kläder som finns i studion

 

♡ Lätt redigerade bilder

 

♡ Onlinegalleri så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån

 

♡ Ovärderliga minnen för framtiden

 

 

För att få avslappnade och naturliga bilder kommer det vara en hel del bus och lek under fotograferingen. Jag tycker det är viktigt att inte styra och ställa allt för mycket utan låta barnet vara sig själv.

 

 

 

 

Bra att tänka på:


 

♡ Ta gärna med en favoritleksak eller filt, det skapar trygghet hos barnet

 

♡ Tänk på att eventuell napp och tighta kläder kan lämna röda märken som syns på bild.

 

♡ Packa gärna med något att äta så det går fylla på enegiförrådet.

 

♡ Rengör naglar, smutsiga naglar har en tendens att synas tydligt på bild.

 

♡ Små barfotafötter är supermysiga på bild

 

♡ Efter fotograferingen skickar jag en faktura på fotograferingsavgiften.

    När den är betald tar det upp till 2 veckor innan dina provbilder är klara.

 

I studion finns det lite kläder och hårband att låna för dig som vill ha det lilla extra på din fotografering. Många är handsydda och helt unika. Ett urval finns att se här nedanför.

Storlek på de mesta kläder är ca 6-10 månader

BOKNINGSVILLKOR OCH FAQ.


 

När ska jag fotografera mitt barn?


Alla åldrar har sin charm! Precis när din bebis lärt sig lyfta på huvudet, sitta, stå, eller gå. För att få så stor variation på bilderna som möjligt kan det vara bra att din bebis kan sitta med hjälp av stöd.

 

 

Kan jag dela en fotografering med mina vänner?


 

För att en fotografering ska bli så bra som möjligt fotograferar jag bara ett barn i taget. Då kan jag lägga all min fokus på just dig och ditt barn. Det är alltså inte möjligt att göra gruppbokningar och dela på en fotograferingstid. Med undantag för syskon.

 

 

När betalar vi?


En faktura sänds till er efter fotograferingen och när jag mottagit betalningen påbörjar jag redigeringen av era bilder och skapar ett album med provbilder. När ni valt vilka bilder ni vill köpa skapar jag en ny faktura för dessa, betaltid 30 dagar. Leverans av bilder sker när fakturan är betald.

 

 

Vad gör vi om vi måste avboka?


Vid avbokning närmare än 48h innan fotograferingen debiteras ni en avgift på 50% av fotograferingen. Undantag görs för sjukdom en gång.

 

 

Får vi ta med egen rekvisita?


Gärna! Det går utmärkt att ta med egna saker ni vill ha med på bild. Det är bra att ta med något som barnet är van vid och tycker om.

 

 

Hur får bilderna användas?


I priset ingår användningsrätten för privat bruk.

Det innebär att ni får framkalla era bilder fritt och givetvis använda bilderna på era sociala medier, det enda jag önskar är att ni anger Foto:Linda Björk i samband med bilderna.

 

Bilderna är skyddade av upphovsrättslagen och får inte ändras efter leverans, det gäller även instagramfilter. Önskar ni få någon bild i svartvitt? Säg till så ordnar jag det.

 

 

Visar du bilder från vår fotografering online?


Jag visar inte bilder från alla fotograferingar, men om jag önskar lägga upp era bilder online frågar jag alltid innan, och det är givetvis helt okej att säga nej. ♡

 

 

Vad betyder högupplösta bilder?


Det är stora bilder av hög kvalité så ni kan framkalla egna bilder och förstoringar. Det finns många olika fotolabb, fråga mig, jag rekommenderar gärna vart du kan vända dig.

 

 

Vad händer om jag tappar bort mina bilder?


Ni bör spara era bilder på minst två ställen för att vara säkra på att dom inte försvinner. Men är olyckan framme så hör av er till mig, Jag sparar era bilder i ca 2 år.

 

Hur gammal kan mitt barn vara?


Jag fotograferar barn mellan 4 till 24 månader.

 

Genom att boka en fotografering godkänner du dessa villkor.

Presentkort


Maila mig och beställ ett presenkort.

Det skickas med posten efter fakturan är betald  och gäller 1 år.