Om Linda

Om Linda


Jag heter Linda Björk och är en 27 år gammal hästtjej som tränar och tävlar dressyr. Jag är född och uppvuxen i Älvsbyn, Norrbotten där jag fortfarande bor tillsammans med min man och våra två katter. Jag älskar att pyssla och ha saker att göra, när jag inte rider eller fotograferar så syr jag kläder, campar, kör skoter eller påtar på gården.

 

Jag har alltid älskat att fotografera, i början bara mina katter och hästarna men när jag började arbeta på förskola fick upp ögonen för alla dessa fantastiska barn.

Barn är så härliga i och med att dom alltid är sig själva. Att fotografera barn är lite av en utmaning varje gång, och det tycker jag är alldeles fantastiskt.

 

Mina fotograferingar är avslsppande och lekfulla, jag vill att alla barn som kommer hit ska ha med sig en trevig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen!

 

Fotograferingarna sker hemma hos mig där jag har en liten fotostudio. Fördelen med en studio är att vi inte behöver planera fotografeirngen efter väder och vind, samt att det finns toalett och kök att tillgå vid behov.

 

 Hos mig bor det två lockiga katter vilket kan vara bra att tänka på om man är allergisk. Säg gärna till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, då dom tycker om när det kommer gäster och troligtvis kommer möta er i hallen.

 

 

Följ gärna mig på instagram eller Facebook för regelbundrna uppdateringar