1-årsfotografering

Gör den första födelsedagen till något alldeles speciellt!

Investera i en 1-årsfotografering idag och glädjs åt minnena i framtiden ♡

Bebisfotografering i studio

Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. Den första födelsedagen är en stor milstilpe, passa på att kombinera vanliga 1-årsporträtt med tårtkalas i studion. Denna fotografering görs mellan 10-15 månader.


Det här är en fotografering som dom alla flesta barn älskar och bilderna blir underbara! Vissa barn går all in och demolerar hela tårtan medans andra knappt vill peta på den. Båda varianterna är givetvis helt okej, det viktiga är att ditt barn får undersöka och smaka på tårtan i sin egna takt.


Fotograferingen kan med fördel avslitas med ett härligt litet bad. Det blir en rolig upplevelse för både ditt barn och dig. Att få plaska på samtidigt som vi kan fånga ett naturligt ögonblick på bild.

Har du ett litet busfrö som snart fyller ett år?

 

Passa på att boka ett tårtkalas i studion!


Vill ni inte smasha en tårta? Då kan vi göra en vanlig fotografering med kalastema.

En ettårsfotografering med Smash The Cake börjar med att vi tar vanliga porträtt i finkläder, för att efter en stund duka fram tårtan, vimplar och ballonger i de färger ni valt. Nu är det dags att undersöka, smaka och leka med tårtan. Fotograferingen kan avslutas med fördel avslutas ett härligt bubbelbad. Ni får en ren bebis och härliga bilder. Detta ger ett mine för livet!


 


En Smash the cake fotografering är rolig, kladdig och brukar bjuda på många skratt.
Baka och ta med en egen tårta, eller så ordnar jag en tårta i valfri färg från Konditori Centrum, kom bara ihåg att berätta om det finns några allergier!

Smash The Cake fotografering

Från 1050 kr

 

♡ Konsultering med tips och info via mail 

♡ Pdf-broschyr med allt du behöver veta

♡ Studiofotografering ca 60 minuter

♡ Tårta i valfri färg från Konditori Centrum

♡ Ballonger och vimplar

♡ Lättare redigering av bilder

♡ Onlinegalleri så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån

♡ Ovärderliga minnen för framtiden

♡ Fri ombokning vid sjukdom

 Boka din fotografering


Tycker du om min fotostil? Vad roligt! ♡


Efter du fyllt i en bokningsförfrågan längst ner på denna sida återkommer jag inom 2 arbetsdagar med förslag på datum och tider. När vi hittat en tid får vi igenom detaljer inför fotograferingen och era önskemål. I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, när denna är betald är du garanterad er tid.


Här finns ett galleri med kläder, rekvisita och bakgrunder. Se om du fastnar för något speciellt. Markera dessa med ett ♡


Jag ser fram emot att höra av dig! ♡

FotograferingenFotograferingen sker i min studio i Älvsbyn. Vi bokar alltid in en timme till fotograferingen även fast ett litet barn oftast inte orkar så länge, men det är skönt att ha god tid på sig att styla om rekvisita, bakgrund eller kanske byta outfit.


Oavsett om ditt barn är en tuffig eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor. För att få en trygg upplevelse och avslappnade, naturliga bilder kommer det vara en hel del bus och lek under fotograferingen.


Jag tycker det är viktigt att inte styra och ställa allt för mycket utan låta barnet vara sig själv.Efter fotograferingen


Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är era provbilder klara. Då kan ni antingen komma till mig på bildvisning eller så får ni en länk till erat utvalsgalleri.


I galleriet finns det 15-30 st bilder som är noggrant utvalda. Galleriet ligger online i sju dagar så att ni i lugn och ro kan välja bilder. Du väljer ut dina favoritbilder genom att ange din e-post och trycka på hjärtat på bilderna du vill köpa, då skapas det en lista som sen skickas till mig. Säg till när ni valt bilder klart.


Denna länk går utmärkt att skicka vidare till släkt och vänner. Men kom ihåg att bilderna i galleriet får inte sparas ner, och är märkta med en vattenstämpel som givetvis tas bort från de bilder ni köper.Om Linda

 

Jag är en hästtjej som älskar katter och pysslar mycket. Är född och uppvuxen i Älvsbyn där jag bor kvar med min man och våra två katter. Har jobbat på förskola och fotograferat sen 2008. Älskar att vara utomhus, sommar som vinter!

 

Det bästa med att fotografera barn är att dom är så naturliga och spontana, och det är det jag vill fånga på bild. Ditt barn precis som det är. Jag älskar avslappnade foton, som känns naturliga. Här tvingas ingen sitta på en stol med ett fastklistrat leende utan jag busar oftast mycket under fotograferingarna. Vill barnet inte kolla in i kameran på alla bilder? Inga problem.

 

Min målsättning är att alla fotograferingar ska vara avslsppande och lekfulla. Jag vill att ditt barn ska ha med sig en trevlig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen! ♡

Presentkort

Vill du köpa ett presentkort hos mig och ge bort till någon du tycker om? Vilken fantastisk idé, att ge bort ett minne som kan glädja flera generationer framöver.

 

Du väljer belopp själv, och presentkortet är giltigt i ett år.

 

Fyll bara i kontaktformuläret här nedanför, eller skicka ett mail så återkommer jag till dig.

 

Jag fakturerar via Frilans Finnans. Priser inkl 25% moms.

 

 

Bokningsförfrågan Smash The Cake

 

 

Vad roligt att Du vill fotografera ditt hjärtegryn hos mig!

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid. Har ni någon speciella önskemål eller allergier, skriv med dom!  ♡

 

Jag fotograferar tisdagar-torsdagar efter kl 16:30.

 

Observera att detta bara är en förfrågan och ej en bokning.


Vanliga frågor och bokningsvillkor

 
 
 
 
 
Enbart fotografering (1050 kr)
Fotografering inkl 5 st stora digitala bilder (2200 kr)
 
 
Jag godkänner
 
Jag godkänner