Studion

Studion.


Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Här välkomnar jag bebisar och barn, upp till två år.

 

Studion är liten och anpassad för små barn, det är därför det finns en åldersgräns.

 

Jag lägger stor vikt vid att barn som besöker mig ska känna sig trygga och tycka det är roligt att besöka mig, så en fotografering brukar innehålla en hel bus och lek.  Jag tycker det är viktigt att ta det lugnt och inte styra och ställa allt för mycket, utan låta barnen vara sig själva. Det är därför jag brukar säga att i studion är det ditt barn som är den lilla chefen ♡ 

 

Hos mig finns flera olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm.  Det finns även ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna, främst i storlek 6 - 9 månader. Jag har alltid en ljust beige bakgrund framme, vill du ha någon annan, säg till!

 

Vill ni ha med eran egen rekvisita är ni varmt välkomna att ta med det. 

 

Stidion ligger i mitt hus och här bor det två lockiga katter vilket kan vara bra att tänka på om man är allergisk. Säg gärna till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster och troligtvis kommer möta er i hallen.

 

I studion finns det lite kläder och hårband att låna för dig som vill ha det lilla extra på din fotografering. Många är handsydda och helt unika. Ett urval finns att se här.