Vanliga frågor

Vilka kläder ska vi välja?


1. Bekväma kläder


Det allra viktigaste är att klä ditt barn i något som barnet är bekväm i och tycker om. Om barnet känner sig olustig i sina kläder kommer det synas på bilderna.


När du väljer kläder, ha som målsättning att hitta något du tycker är fint och som ditt barn gillar att ha på sig. Det finns även kläder att låna i studion.


Välj gärna mjuka färger och undvik neon. Jag tycker att olika nyanser av beige, blått, grått och grönt brukar bli väldigt fint. Men jeans och en vit t-shirt fungerar utmärkt det med, man behöver inte alltid göra saker så komplicerade.3. Syskonbilder? 


Ska du fotografera syskonbild? Bilderna blir extra fina och enhetliga om syskonen matchar varandra! Barnen behöver inte ha exakt samma kläder, men att välja samma färgtoner är klokt, då blir bilderna mer enhetliga.2. Undvik tryck & stora mönster


Försök undvika kläder med skarpa färger, loggor, stora tryck och stora mönster. Dessa tar lätt fokus från erat barn och det vill vi undvika. 


Mjuka pasteller eller naturfärger brukar göra sig bra på bild. Personligen är jag väldigt förtjust i tidlösa kläder som inte är allt för bundna till mode och säsong.4. Låna något?


Det finns ett mindre utbud av kläder och accessoarer att låna i min studio, som passar barn mellan ca 6 månader - 1 år.


När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har maximalt tre fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid. Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen sker några veckor innan födelsedagen.
Får vi framkalla dom digitala bilderna själva?

Ja det får ni! Men det är viktigt att ni tänker på att olika labb skiljer sig väldigt mycket från varandra. Det är både kvaliten på pappret, tryckfärg och själva proceccen som avgör. Känner ni er osäkra framkallar jag gärna åt er.Hjälp! Min bebis är snorig!

Inga problem, vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt så hittar vi en ny tid utan kos gör ni detta senast 24h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad. Vid Smash the Cake gäller 48h, för att tårtan ska hinna avbokas. Vi vill ha glada, pigga barn på bilderna.Presentkort

Vill du köpa ett presentkort hos mig och ge bort till någon du tycker om? Det är något som blir uppskattat av mottagaren, att få ett minne som kan glädja flera generationer framöver.


Vid köp av presentkort för minst 2000 kr kommer presentkortet levererat i ett lyxigt litet paket som bland annat innehåller en ekologisk chokladkaka med en personlig hälsning på.

 

Du väljer belopp på presentkort själv, och presentkortet är giltigt i ett år.


Jag skickar antingen presentkortet med posten, eller så finns det att hämta hos mig.

 

Jag fakturerar via Frilans Finnans. Priser inkl 25% moms.


Här kan du läsa mer om mina olika fotograferingar

Här är jag!


Passar bäst mellan 4-8 månader 


En avskalad och minimalistrisk fotografering med enbart din bebis i fokus. Här är det ingen rekvisita som tar fokus från din bebis, utan vi fotar med vit bakgrund, mjuka filtar och minimalt med rekvisita.


Från 700 kr

Bebisfotografering 

 

Passar bäst mellan 6-9 månader

 

Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. En bebis går från att vara nyfödd, till att sitta, krypa och kanske ta sina första steg på bara ett år.


Från 900 kr

Smash The Cake

 

Passar bäst mellan 10-14 månader


Gör den första födelsedagen till något alldeles speciellt! Kombinera vanliga ettårsporträtt med ett tårtkalas i studion.


Från 1200 kr

Djurfotografering

 

Hos mig kan du även fotografera ditt husdjur. Katter och mindre hundar. Det enda jag vill är att ditt djur är vaccinerat och fullt frikst.


Från 700 kr

Vill du köpa ett presentkort?

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig.

 
 
 
 
 
 
 
 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Acceptera