Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten
1-årsfotografering
Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten

Gör den första födelsedagen till något alldeles speciellt!


Investera i en 1-årsfotografering idag och glädjs åt minnena i framtiden ♡

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

1-årsfotografering i studio

Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. Helt plötsligt är din lilla bebis ett stort busfrö. Den första födelsedagen är en stor milstolpe, passa på att kombinera vanliga 1-årsporträtt med tårtkalas i studion. Denna fotografering görs mellan 10-14 månader och är är en fotografering som dom allra flesta gillar och bilderna blir underbara!


Vissa barn går all in och demolerar hela tårtan medans andra knappt vill ta på den. Det viktiga är att ditt barn får undersöka och smaka på tårtan i sin egna takt.

Har du ett busfrö som snart fyller ett år?

 

Passa på att boka ett tårtkalas i studion!


Vill ni inte smasha en tårta? Kom på en

1-årsfotografering med ballonger och vimplar, men utan tårta. Det fungerar precis lika bra.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

Tidlösa porträtt

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

Tårtkalas

Vi börjar fotograferingen med att ta vanliga porträtt i finkläder, för att efter en stund duka fram tårtan, vimplar och ballonger så det blir ett ordentligt kalas. Nu är det dags att undersöka, smaka och leka med tårtan. En Smash the cake fotografering är jätterolig, kladdig och brukar bjuda på många skratt.


Baka och ta med en egen tårta, eller så ordnar jag en tårta i valfri färg från Konditori Centrum, kom bara ihåg att berätta om det finns några allergier!  Vill ni ha heliumballonger eller annan rekvisita som inte finns i studion så får ni ta med det själva, endast fantasin sätter gränser när det kommer till Smash the Cake rekvisita. 


 Tårta, vimplar och vanliga ballonger i valt färgtema ingår. Packa med ombyteskläder då ett tårtkalas ofta blir väldigt kladdigt och tänk på att era kläder kan få fläckar från tårtan som eventuellt kan vara svåra att ta bort. 


Jag föredrar rekvisita som är rätt mjuka i sina färger och framtoningar, för att inte stjäla för mycket uppmärksamhet från ditt barn. Välj mellan en Naked Cake eller en spritsad gräddtårta.


Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

Smash The Cake fotografering

 

♡ Välkomstguide

    En Pdf-broschyr med allt du behöver veta


♡ Studiofotografering

    ca 60 minuter

 

♡ Rekvisita

    Korgar, filtar, olika bakgrunder och kläder. Ballonger och vimplar som passar färgtemat.


♡ Tårta

     En tårta från Konditori Centrum i valfri färg. Välj mellan gräddtårta eller Nnaked Cake 


♡ Redigering

    Omsorgsfullt redigerade bilder

 

♡ Onlinegalleri

    så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån


♡ Minnen

    Ovärderliga minnen för lång tid framöver

Innan bokning


Vill du boka mig som fotograf? Vad roligt! ♡


För att starta din bokning fyller du helt enkelt i en bokningsförfrågan, formuläret nedanför.

Jag försöker svara inom 48 timmar, har du ine hört något av mig då, så kika i skräpposten. Tyvärr händer det att mailen hamnar där.Jag ser fram emot att höra av dig!

Nu är det bokat!


När vi hittat ett datum och tid som passar går vi igenom detaljer inför fotograferingen och dina önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, det är viktigt att du betalar den, för när den är betald är ditt datum och tid säkrad.

Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn, och en 1-årsfotografering tar cirka en timma.


Då jag vill ge en en trygg upplevelse och avslappnade, naturliga bilder kommer det att bjudas en hel del bus och lek.


Är ditt barn försiktig när det kommer till att kladda ner sig? Stressa inte upp dig under fotograferingen, vi tar det i barnets takt. ♡


Efter fotograferingen


Tjuvkik - Några dagar efter fotograferingen kommer du kunna se en liten tjuvkik på min instagram.


Onlinegalleri - Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då får du en länk till ditt utvalsgalleri. I galleriet finns det 20-30 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade.


Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina favoriter, till att framkalla som fotoprodukter eller köpa i digitalt format.


Vid beställning - Efter att du lagt din beställning av dina favoritprodukter skickar jag en faktura på dom. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott. När betalningen är registrerad läggs beställningen.


Levernans - Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt. När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn
Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn

Studion 

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar.


Hos mig finns några olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm. Det finns även ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna, främst i storlek 6 - 10 månader.

 

Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster och möter er troligtvis i hallen.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn

Fina ord  

"Det känns kul att ha fina bilder att framkalla och spara, så de inte bara hamnar i mobilen som de flesta man tar själv"

Priser


Produker


Förstoringar från 795 kr

Minialbum från 720 kr

Digitala bilder från 700 kr


Enbart fotografering


Fotografering inkl tårta och dekoationer.

Digitala bilder och prdukter köps separat.


1200 kr


Hur vill du uppleva dina bilder?


När du investerat i en fotograferingen rekommenderar jag även att framkalla dina bilder på ett professionellt sätt. Vänta inte till sen, då är det lätt att bilderna bara blir liggande på datorn eller i mobilen. Beställ fotoprodukter och du kan njuta av dina bilder på en gång och även långt fram i tiden.


Här nedanför visas några inspirationsbilder med foton i olika konstellationer. 

Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-alice
IMG_5880
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-tavla2
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-8580
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-tavla1

Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

 

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom!  ♡


Har ditt barn några livsmedelsallergier? Glöm inte om att berätta om dom.

 

Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.

 


 
 
 
 
 
 
Jag godkänner
 
 

När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har ett begränsat antal fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid. Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen sker några veckor innan födelsedagen.
Får vi framkalla dom digitala bilderna själva?

Ja det får ni! Men det är viktigt att ni tänker på att olika labb skiljer sig väldigt mycket från varandra. Det är både kvaliten på pappret, tryckfärg och själva proceccen som avgör. Känner ni er osäkra framkallar jag gärna åt er.Hjälp! Min bebis är snorig!

Inga problem, vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt, gör ni detta senast 48h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad. Vi vill ha glada, pigga barn på bilderna.Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig!

Jag är godkänd för moms och f-skatt

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Acceptera