Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten
1-årsfotografering
Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten

Gör den första födelsedagen till något alldeles speciellt!


Investera i en 1-årsfotografering idag och glädjs åt minnena i framtiden ♡

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

1-årsfotografering i studio

Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. Helt plötsligt är din lilla bebis ett stort busfrö. Den första födelsedagen är en stor milstolpe, passa på att kombinera vanliga 1-årsporträtt med tårtkalas i studion. Denna fotografering görs mellan 10-14 månader och är är en fotografering som dom allra flesta gillar och bilderna blir underbara!


Vissa barn går all in och demolerar hela tårtan medans andra knappt vill ta på den. Det viktiga är att ditt barn får undersöka och smaka på tårtan i sin egna takt.


Fotograferingen kan med fördel avslutas med ett härligt litet bad. Det är en rolig upplevelse för både ditt barn och dig. Att få plaska på samtidigt som vi kan fånga ett naturligt ögonblick på bild, och din bebis blir av med kladd från tårtan.

Har du ett busfrö som snart fyller ett år?

 

Passa på att boka ett tårtkalas i studion!


Vill ni inte smasha en tårta? Kom på en

1-årsfotografering med ballonger och vimplar, men utan tårta. Det fungerar precis lika bra.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

Tidlösa porträtt

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

Tårtkalas

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

Bubbelbad

Vi börjar fotograferingen med att ta vanliga porträtt i finkläder, för att efter en stund duka fram tårtan, vimplar och ballonger så det blir ett ordentligt kalas. Nu är det dags att undersöka, smaka och leka med tårtan. En Smash the cake fotografering är jätterolig, kladdig och brukar bjuda på många skratt.


Baka och ta med en egen tårta, eller så ordnar jag en tårta i valfri färg från Konditori Centrum, kom bara ihåg att berätta om det finns några allergier!  Vill ni ha heliumballonger eller annan rekvisita som inte finns i studion så får ni ta med det själva, endast fantasin sätter gränser när det kommer till Smash the Cake rekvisita. 


Ska fotograferingen avslutas med ett bubbelbad är det bra att packa med en handduk, di. Tårta, vimplar och vanliga ballonger i valt färgtema ingår. Packa med ombyteskläder då ett tårtkalas ofta blir väldigt kladdigt och tänk på att era kläder kan få fläckar från tårtan som eventuellt kan vara svåra att ta bort. 


Jag föredrar rekvisita som är rätt mjuka i sina färger och framtoningar, för att inte stjäla för mycket uppmärksamhet från ditt barn. Välj mellan en Naked Cake eller en spritsad gräddtårta.


Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

Smash The Cake fotografering

 

♡ Välkomstguide

    En Pdf-broschyr med allt du behöver veta


♡ Studiofotografering

    ca 60 minuter

 

♡ Rekvisita

    Korgar, filtar, olika bakgrunder och kläder. Ballonger och vimplar som passar färgtemat.


♡ Tårta

     En tårta från Konditori Centrum i valfri färg. Välj mellan gräddtårta eller Nnaked Cake 


♡ Redigering

    Omsorgsfullt redigerade bilder

 

♡ Onlinegalleri

    så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån


♡ Minnen

    Ovärderliga minnen för lång tid framöver

 Boka din fotografering


Tycker du om min fotostil? Vad roligt! ♡


Efter du fyllt i en bokningsförfrågan längst ner på denna sida återkommer jag inom 2 arbetsdagar med förslag på datum och tider. När vi hittat en tid går vi igenom detaljer inför fotograferingen och era önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, när denna är betald är du garanterad er tid.Jag ser fram emot att höra av dig! ♡

Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn. Vi bokar alltid in en timme till fotograferingen även fast ett litet barn oftast inte orkar så länge, men det är skönt att ha god tid på sig att styla om rekvisita, bakgrund eller kanske byta outfit.


Oavsett om ditt barn är en tuffig eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor. För att få en trygg upplevelse och avslappnade, naturliga bilder kommer det vara en hel del bus och lek under fotograferingen.


Är ditt barn försiktig när det kommer till att kladda ner sig? Stressa inte upp dig under fotograferingen, vi tar det i barnets takt. ♡


Efter fotograferingen


Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är era provbilder klara. Då kan ni antingen komma till mig på bildvisning eller så får ni en länk till erat utvalsgalleri.


I galleriet finns det 15-30 st bilder som är noggrant utvalda. Galleriet ligger online i sju dagar så att ni i lugn och ro kan välja bilder, till fotoprodukter och digitalt.


Efter du valt dina bilder får du en faktura, och när den är betald levereras bilderna.


Denna länk går utmärkt att skicka vidare till släkt och vänner. Men kom ihåg att bilderna i galleriet får inte sparas ner.Glöm inte bort att just du har världens viktigaste jobb, att vara mamma/pappa till ditt barn! Och känns det inte som att tiden går dubbelt så fort sen ditt liv blev en bebis rikare? Alla saker du tänkt hinna göra försvinner bland blöjbyten, kräkhanddukar och snabba middagar? Så är det verkligen för mig! ♡


Jag vill hjälpa dig att komma ihåg din bebis just så som den är nu. Dom små fötterna, nyfikna ögonen och de ljuvliga skratten. Händerna som håller om dina, den mjuka kinden som vilar mot din. Jag vill att du ska kunna uppleva dom här fantastiska stunderna för alltid.


Och vem är jag? Linda Björk.

Jag är 28 år och bor i en villa strax utanför centrala Älvsbyn. Här bor jag med min man, våran lilla son och två lockiga katter. Jag har tidigare jobbat några år på förskola men är nu Administratör till vardags.


Det bästa med att fotografera barn är att dom är så naturliga och spontana, och det är det jag vill fånga på bild. Jag älskar avslappnade foton, som känns naturliga. Här tvingas ingen sitta på en stol med ett fastklistrat leende utan vi leker ofta mycket under fotograferingarna. Vill barnet inte kolla in i kameran på alla bilder? Inga problem, bilderna blir superfina ändå.

 

Min målsättning är att alla fotograferingar ska vara avslappnade och lekfulla. Jag vill att ditt barn ska ha med sig en trevlig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen! ♡

3 snabba om mig

- Är en obotlig Crazy cat lady, älskar katter och måste prata med alla jag träffar.

- Jag blev mamma till Harry i November - 19.

- Kör skoter och hänger i fjällen på vintersäsongen.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn
Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn

Studion 

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar och här


Hos mig finns några olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm. Det finns även ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna, främst i storlek 6 - 10 månader.

 

Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster och möter er troligtvis i hallen.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn

Fina ord  

"Det känns kul att ha fina bilder att framkalla och spara, så de inte bara hamnar i mobilen som de flesta man tar själv"

Priser

Kontakta mig om du vill få en komplett prislista

Produker


Förstoringar från 795 kr

Minialbum från 720 kr

Digitala bilder från 700 kr


Enbart fotografering


Fotografering inkl tårta och dekoationer.

Digitala bilder och prdukter köps separat.


1200 kr


Hur vill du uppleva dina bilder?


När du investerat i en fotograferingen rekommenderar jag även att framkalla dina bilder på ett professionellt sätt. Vänta inte till sen, då är det lätt att bilderna bara blir liggande på datorn eller i mobilen. Beställ fotoprodukter och du kan njuta av dina bilder på en gång och även långt fram i tiden.


Här nedanför visas några inspirationsbilder med foton i olika konstellationer. 

Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-alice
IMG_5880
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-tavla2
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-8580
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-tavla1

Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

 

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom!  ♡


Har ditt barn några livsmedelsallergier? Glöm inte om att berätta om dom.

 

Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.

 


 
 
 
 
 
Ja
Nej
Vet inte än
 
 
Jag godkänner
 
 

När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har ett begränsat antal fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid. Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen sker några veckor innan födelsedagen.
Får vi framkalla dom digitala bilderna själva?

Ja det får ni! Men det är viktigt att ni tänker på att olika labb skiljer sig väldigt mycket från varandra. Det är både kvaliten på pappret, tryckfärg och själva proceccen som avgör. Känner ni er osäkra framkallar jag gärna åt er.Hjälp! Min bebis är snorig!

Inga problem, vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt, gör ni detta senast 48h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad. Vi vill ha glada, pigga barn på bilderna.Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Acceptera