Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten
Bebisfotografering
Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten
Studio Fotostudio Fotograf Linda Björk  Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art Floral Bonnet blommor

Bebisfotografering


Den här fotograferingen gör sig allra bäst när din bebis är mellan 6-10 månader och kan sitta utan stöd.

Det gör att vi kan ta många varierande bilder.


Under en bebisfotografering kan vi gå lös med olika rekvisita och lånekläder.

Allt för att skapa just dom bilderna du vill ha.


Men oavsett ålder är du välkommen att boka en bebisfotografering,

vi anpassar fotograferingen efter just din bebis.

Jag tycker om lekfulla och naturliga bilder, så en fotografering hos mig är ofta full med bus och skratt. Hos mig är det din bebis som är chefen och vi fotograferar alltid på din bebis villkor.


Det ska vara roligt att komma och leka hos fotografen! 


Fotograferingen sker alltid på ditt barns villkor, och det är viktigt att du som förälder tar det lugnt och inte pressar eller stressar ditt barn om det inte blir precis som du vill, det syns på fotona. ♡


Med min mamma

Vill du som förälder vara med på några bilder? Så fantastiskt roligt! Och ovärderligt att ha kvar i framtiden.


Då rekommenderar jag att du och din bebis klär er i matchande kläder, dom behöver inte vara likadana, men samma färgskala. Ljusa färger. Undvik stormönstrat eller kläder med tryck. Jag tycker stickat gör sig extra bra på bild.


I min studio finns det några klänningar i S-L och matchande kläder till din bebis att låna. Dom går uteslutande i vitt, detta för att få en ljus och avskalad look på bilderna där samspelet mellan dig och din bebis är i fullt fokus.


Tycker du det är jobbigt att vara med på bild, kolla in i kameran och le på beställning? Gör inte det! Här är det kärleken mellan dig och din bebis jag vill fånga på bild, du behöver inte kolla i kameran över huvud taget.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art

Bebisfotografering 

 

Det här investerar du i:

 

♡ Välkomstguide

    En Pdf-broschyr med allt du behöver veta


♡ Studiofotografering

    ca 30-60 minuter

 

♡ Rekvisita

    Korgar, filtar och kläder.

 

♡ Redigering

    Omsorgsfullt redigerade bilder

 

♡ Onlinegalleri

    så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån


♡ Minnen

    Ovärderliga minnen för lång tid framöver
Jag passar er extra bra om:


- Ni vill bli väl omhändertagna från bokning till leverans av bilder


- Ni vill ha naturliga bilder med mjuka färger och fin rekvisita.


- Ni vill ha en flexibel fotograf som är lyhörd till era önskemål.

Fina ord  

"Du är professionell och har en vilja att alltid uppfylla kundens önskemål och förväntningar! Egna idéer som fungerade jättebra. Tålmodig och gullig med mitt lilla barn som såklart inte alltid ville göra exakt som vi hade tänkt. :) "

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn
Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn

Studion 

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar.


Hos mig finns några olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm. Det finns även ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna, främst i storlek 6 - 10 månader.

 

Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster och möter er troli för dom tycker om när det kommer gäster.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn

Fina ord  

"Det blir alltid så bra bilder hos dig, naturliga, inga stela och påklistrade leenden!"

Priser


Fotografering


Produkter och digitala bilder beställs i efterhand. Det du köper är helt upp till dig och det finns inget köptvång eller minimiköp efter din fotografering. Men jag gör alltid mitt allra bästa för att ta bilder som ni verkligen älskar och inte vill vara utan. 


850 krProduker


Förstoringar från 795 kr

Minialbum från 720 kr

Digitala bilder från 700 kr


Produkter


När du investerat i en fotograferingen rekommenderar jag även att framkalla dina bilder på ett professionellt sätt. Vänta inte till sen, då är det lätt att bilderna bara blir liggande på datorn eller i mobilen. Beställ fotoprodukter och du kan njuta av dina bilder på en gång och även långt fram i tiden.


Mina fotoprodukter tillverkas för hand i Sverige.


Fina ord  

"Innan fotograferingen kändes det stressig över hur det skulle bli med en aktiv unge. Men du klarade det galant :) "


Innan bokning


Vill du boka mig som fotograf? Vad roligt! ♡


För att starta din bokning fyller du helt enkelt i en bokningsförfrågan, formuläret nedanför.

Jag försöker svara inom 48 timmar, har du ine hört något av mig då, så kika i skräpposten. Tyvärr händer det att mailen hamnar där.Jag ser fram emot att höra av dig!

Nu är det bokat!


När vi hittat ett datum och tid som passar går vi igenom detaljer inför fotograferingen och dina önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, det är viktigt att du betalar den, för när den är betald är ditt datum och tid säkrad.

Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn.

Vi bokar in en timme till den här fotograferingen, även fast ett litet barn sällan orkar hålla igång så länge är det bra med extra tid till att byta kläder, styla om rekvisita eller tanka lite enegi.


Oavsett om ditt barn är en tuffig eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor.


Efter fotograferingen


Tjuvkik - Några dagar efter fotograferingen kommer du kunna se en liten tjuvkik på min instagram.


Onlinegalleri - Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då får du en länk till ditt utvalsgalleri. I galleriet finns det 20-30 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade.


Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina favoriter, till att framkalla som fotoprodukter eller köpa i digitalt format.


Vid beställning - Efter att du lagt din beställning av dina favoritprodukter skickar jag en faktura på dom. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott. När betalningen är registrerad läggs beställningen.


Levernans - Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt. När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio.

Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

 

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom!  ♡

 

Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.

 


 
 
 
 
 
 
Jag godkänner
 
 

När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har maximalt två fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid. Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen sker några veckor innan födelsedagen.
Får vi framkalla dom digitala bilderna själva?

Ja det får ni! Men det är viktigt att ni tänker på att olika labb skiljer sig väldigt mycket från varandra. Det är både kvaliten på pappret, tryckfärg och själva proceccen som avgör. Känner ni er osäkra framkallar jag gärna åt er.Hjälp! Min bebis är snorig!

Inga problem, vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt, gör ni detta senast 24h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad. Vi vill ha glada, pigga barn på bilderna.Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig!

Jag är godkänd för moms och f-skatt

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Acceptera