Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten
Här är jag
Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten

Avskalad fotografering med din bebis i fokus


Den här fotograferingen är för dig som vill ha en minimalistisk fotografering.


Det här är en fotografering med lite till ingen rekvisita och en mjuk, vit bakgrund för att bilderna ska bli tidlösa. Jag stylar studion så det ser ut som att din bebis sitter i en mysig, vitbäddad säng. Men vi är på golvnivå, allt för att det ska vara så säkert som möjligt för ditt hjärtegryn.


Bilderna blir extra fina om din bebis har bar överkropp så den goa bebishuden syns.


Den här fotograferingen passar extra bra för bebisar mellan 4 - 8 månader.

Det här ingår

 

♡ Välkomstguide

    En Pdf-broschyr med allt du behöver veta


♡ Studiofotografering

    ca 30 minuter


♡ Rekvisita

    Avskalad och tidlös rekvisita

 

♡ Redigering

    Omsorgsfullt redigerade bilder

 

♡ Onlinegalleri

    så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån


♡ Fri ombokning

    Fri ombokning vid sjukdom


♡ Minnen

    Ovärderliga minnen för lång tid framöver

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn
Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn

Studion 

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar och här


Hos mig finns några olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm. Det finns även ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna, främst i storlek 6 - 10 månader.

 

Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster och möter er troligtvis i hallen.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn

Glöm inte bort att just du har världens viktigaste jobb, att vara mamma/pappa till ditt barn! Och känns det inte som att tiden går dubbelt så fort sen ditt liv blev en bebis rikare? Alla saker du tänkt hinna göra försvinner bland blöjbyten, kräkhanddukar och snabba middagar? Så är det verkligen för mig! ♡


Jag vill hjälpa dig att komma ihåg din bebis just så som den är nu. Dom små fötterna, nyfikna ögonen och de ljuvliga skratten. Händerna som håller om dina, den mjuka kinden som vilar mot din. Jag vill att du ska kunna uppleva dom här fantastiska stunderna för alltid.


Och vem är jag? Linda Björk.

Jag är 28 år och bor i en villa strax utanför centrala Älvsbyn. Här bor jag med min man, våran lilla son och två lockiga katter. Jag har tidigare jobbat några år på förskola men är nu Administratör till vardags.


Det bästa med att fotografera barn är att dom är så naturliga och spontana, och det är det jag vill fånga på bild. Jag älskar avslappnade foton, som känns naturliga. Här tvingas ingen sitta på en stol med ett fastklistrat leende utan vi leker ofta mycket under fotograferingarna. Vill barnet inte kolla in i kameran på alla bilder? Inga problem, bilderna blir superfina ändå.

 

Min målsättning är att alla fotograferingar ska vara avslappnade och lekfulla. Jag vill att ditt barn ska ha med sig en trevlig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen! ♡

3 snabba om mig

- Är en obotlig Crazy cat lady, älskar katter och måste prata med alla jag träffar.

- Jag blev mamma till Harry i November - 19.

- Kör skoter och hänger i fjällen på vintersäsongen.

Studio Fotostudio Fotograf Linda Björk Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art

Fina ord  

"Jag hade aldrig kunna ta så fina foton själv, så man får ju verkligen minnen för livet med dessa foton!"

"Linda är professionell och har en vilja att alltid uppfylla kundens önskemål och förväntningar! Egna idéer som fungerade jättebra. Tålmodig och gullig med mitt lilla barn som såklart inte alltid ville göra exakt som vi hade tänkt."

"Du lyckades verkligen få oss alla att känna oss avslappnade och varmt välkomnande. Upplevde dig som avslappnad och familjär/Sprallig men ändå professionell."

Priser

Kontakta mig om du vill få en komplett prislista

Fotografering

 


Produkter och digitala bilder beställs i efterhand


700 kr

ProdukerFörstoringar från 795 kr

Minialbum från 720 kr

Digitala bilder från 700 kr


Hur vill du uppleva dina bilder?


När du investerat i en fotograferingen rekommenderar jag även att framkalla dina bilder på ett professionellt sätt. Vänta inte till sen, då är det lätt att bilderna bara blir liggande på datorn eller i mobilen. Beställ fotoprodukter och du kan njuta av dina bilder på en gång och även långt fram i tiden.


Här nedanför visas några inspirationsbilder med foton i olika konstellationer. 

Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-alice
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-tavla2
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-8580
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-tavla1

Boka din fotografering


Tycker du om min fotostil? Vad roligt! ♡


Efter du fyllt i en bokningsförfrågan längst ner på denna sida återkommer jag inom kort  med förslag på datum och tider. När vi hittat en tid går vi igenom detaljer inför fotograferingen och era önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, när denna är betald är du garanterad din tid.Jag ser fram emot att höra av dig!

Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn. Den här fotograferingen tar ca 30 minuter.


Här är jag är din fantastsika bebis den stora fokuspunkten. Jag stylar studion så det set ur om att din bebis befinner sig i en säng.


Bakgrunden är neutral och vi har ingen till lite rekvisita, allt för att din bebis ska få all uppmärksamhet.


Oavsett om ditt barn är en tuffig eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor.


Efter fotograferingen


Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då kan du antingen komma till mig på bildvisning eller så får du en länk till erat utvalsgalleri.


I galleriet finns det 10-20 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade.


Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina bilder, till fotoprodukter och digitalt.


Efter du valt dina bilder får du en faktura, och när den är betald levereras bilderna.

Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

 

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom!  ♡

 

Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.

 


 
 
 
 
 
 
Jag godkänner
 
 

När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har ett begränsat antal fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid. Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen sker några veckor innan födelsedagen.
Får vi framkalla dom digitala bilderna själva?

Ja det får ni! Men det är viktigt att ni tänker på att olika labb skiljer sig väldigt mycket från varandra. Det är både kvaliten på pappret, tryckfärg och själva proceccen som avgör. Känner ni er osäkra framkallar jag gärna åt er.Hjälp! Min bebis är snorig!

Inga problem, vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt, gör ni detta senast 24h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad. Vi vill ha glada, pigga barn på bilderna.Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Acceptera