Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten
Mamma och Jag
Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten

Mamma och jag!


Glöm inte bort att just du har världens viktigaste jobb, att vara mamma eller pappa till ditt barn! Och vet du vad? Du är tillräcklig, även fast tiden ibland har svårt att räcka till. Alla saker du tänkt hinna göra försvinner bland vardagsstress, blöjbyten, kräkhanddukar och snabba middagar. Så är det i alla fall för mig! ♡


Jag vill hjälpa dig att komma ihåg din bebis, just så som den är nu. Dom små fötterna, nyfikna ögonen och de ljuvliga skratten. Händerna som håller om dina, den mjuka kinden som vilar mot din. Jag vill att du ska kunna uppleva dom här fantastiska stunderna för alltid.


Den här fotograferingen passar för bebisar mellan 6-15månader.

Det här ingår

 

♡ Välkomstguide

    En Pdf-broschyr med allt du behöver veta


♡ Studiofotografering

    ca 60 minuter


♡ Kläder

    Lånekläder till dig och din bebis

 

♡ Redigering

    Omsorgsfullt redigerade bilder

 

♡ Onlinegalleri

    så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån


♡ Fri ombokning

    Fri ombokning vid sjukdom


♡ Minnen

    Ovärderliga minnen för lång tid framöver

Under den här fotograferingen är det kärleken mellan dig och din bebis jag vill fånga på bild! Vi kommer fotografera er tillsammans, men även ta bilder enbart på din bebis. I vilken ordning det blir beror på, men vi börjar oftast med bilder på er tillsammans. För det kan vara lite läskigt att åka till fotografen, och då är mammans trygga famn en fantastiskt trevlig plats. ♡


Fotograferingen sker alltid på ditt barns villkor, och det är viktigt att du som förälder tar det lugnt och inte pressar eller stressar ditt barn om det inte blir precis som du vill, det syns på fotona. ♡


Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn

Studion 

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte.

 

Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster och möter er troligtvis i hallen.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn

Kläder

Till den här fotograferingen rekommenderar jag att du och din bebis klär er i matchande kläder. Ljusa färger. Undvik stormönstrat eller kläder med tryck. Jag tycker stickat gör sig extra bra på bild.


I min studio finns det några klänningar i S-L och matchande kläder till din bebis att låna. Dom går uteslutande i vitt, detta för att få en ljus och avskalad look på bilderna där samspelet mellan dig och din bebis är i fullt fokus.


Tycker du det är jobbigt att vara med på bild, kolla in i kameran och le på beställning? Gör inte det! Här är det kärleken mellan dig och din bebis jag vill fånga på bild, du behöver inte kolla i kameran över huvud taget.

Studio Fotostudio Fotograf Linda Björk Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Fine Art

Linda Björk. Vem är jag?


Jag är 28 år och bor i en villa strax utanför centrala Älvsbyn. Här bor jag med min man, våran lilla son och två lockiga katter. Jag har tidigare jobbat några år på förskola men är nu Administratör till vardags.

 

Min målsättning är att alla fotograferingar ska vara avslappnade och lekfulla. Jag vill att ditt barn ska ha med sig en trevlig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen! ♡

3 snabba om mig

- Är en obotlig Crazy cat lady, älskar katter och måste prata med alla jag träffar.

- Jag blev mamma till Harry i November - 19.

- Kör skoter och hänger i fjällen på vintersäsongen.

Fina ord  

"Linda Björk är en fotograf som lyssnar och tar till sig av våra önskemål och tankar. Hon  är den som kommer med idéer och som lärt sig vad just vår familj gillar.
Men det allra bästa och viktigaste för mig är att hon får mina barn att känna sig glada och trygga, hon har glimten i ögat och genom lek lockar hon fram leende efter leende hos barnen. Efter flera år av fotograferingar hos Linda kan jag inte säga annat än att jag är toppennöjd med de bilder vi fått ta del av efter fotograferingarna. "

Priser

Kontakta mig om du vill få en komplett prislista

Fotografering

 

En fotografering kostar 850 kr. Produkter och digitala bilder beställs i efterhand. Det du köper är helt upp till dig och det finns inget köptvång eller minimiköp efter din fotografering. Men jag gör alltid mitt allra bästa för att ta bilder som ni verkligen älskar och inte vill vara utan.


Produkter

 

Förstoringar från 795 kr

Minialbum från 720 kr

Digitala bilder från 700 kr

Hur vill du uppleva dina bilder?


När du investerat i en fotograferingen rekommenderar jag att även att framkalla dina bilder på ett professionellt sätt. Vänta inte till sen, då är det lätt att bilderna bara blir liggande på datorn eller i mobilen. Beställ fotoprodukter och du kan njuta av dina bilder på en gång och även långt fram i tiden.


Här nedanför visas några inspirationsbilder med foton i olika konstellationer. IMG_5880
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-alice
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-tavla2
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-8580
Bebisfotograf-Älvsbyn-Norrbotten-Linda-Björk-tavla1

Boka din fotografering


Tycker du om min fotostil? Vad roligt! ♡


Efter du fyllt i en bokningsförfrågan längst ner på denna sida återkommer jag inom kort  med förslag på datum och tider. När vi hittat en tid går vi igenom detaljer inför fotograferingen och era önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, när denna är betald är du garanterad din tid.Jag ser fram emot att höra av dig!

Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn. Den här fotograferingen tar ca 60 minuter.


Vi tar först några enskilda porträtt på din bebis, innan du som mamma får kliva in i bilderna och vi tar avslappnade och mysiga bilder på dig och din bebis!


Bakgrunden är neutral och vi har ingen till lite rekvisita, allt för att du och din bebis ska få all uppmärksamhet.

Efter fotograferingen


Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då kan du antingen komma till mig på bildvisning eller så får du en länk till erat utvalsgalleri.


I galleriet finns det 10-20 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade.


Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina bilder, till fotoprodukter och digitalt.


Efter du valt dina bilder får du en faktura, och när den är betald levereras bilderna.

Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill föreviga dig och ditt lilla hjärta.

 

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni några speciella önskemål, skriv ned dom!  ♡

 

Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag ett begränsat antal fotograferingar per månad.

 


 
 
 
 
 
 
Jag godkänner
 
 

När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har ett begränsat antal fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid. Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen sker några veckor innan födelsedagen.
Får vi framkalla dom digitala bilderna själva?

Ja det får ni! Men det är viktigt att ni tänker på att olika labb skiljer sig väldigt mycket från varandra. Det är både kvaliten på pappret, tryckfärg och själva proceccen som avgör. Känner ni er osäkra framkallar jag gärna åt er.Hjälp! Min bebis är snorig!

Inga problem, vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt, gör ni detta senast 24h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad. Vi vill ha glada, pigga barn på bilderna.Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig!

Jag är godkänd för moms och f-skatt

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Acceptera