Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten
1-årsfotograferinggammal
Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten
Gör den första födelsedagen till något alldeles speciellt!

Investera i en 1-årsfotografering idag och glädjs åt minnena i framtiden ♡

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

1-årsfotografering i studio

Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. Helt plötsligt är din lilla bebis ett stort busfrö. Den första födelsedagen är en stor milstolpe, passa på att kombinera vanliga 1-årsporträtt med tårtkalas i studion. Denna fotografering görs mellan 10-15 månader.


Det här är en fotografering som dom alla flesta barn älskar och bilderna blir underbara! Vissa barn går all in och demolerar hela tårtan medans andra knappt vill ta på den. Det viktiga är att ditt barn får undersöka och smaka på tårtan i sin egna takt.


Fotograferingen kan med fördel avslitas med ett härligt litet bad. Det blir en rolig upplevelse för både ditt barn och dig. Att få plaska på samtidigt som vi kan fånga ett naturligt ögonblick på bild, och din bebis blir av med kladd från tårtan.

Har du ett litet busfrö som snart fyller ett år?

 

Passa på att boka ett tårtkalas i studion!


Vill ni inte smasha en tårta? Då kan vi göra en vanlig fotografering med kalastema.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk
Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

En ettårsfotografering med Smash The Cake börjar med att vi tar vanliga porträtt i finkläder, för att efter en stund duka fram tårtan, vimplar och ballonger i de färger ni valt. Jag föredrar rekvisita i mjuka färger som inte stjäl all fokus från erat fantastiska barn.


Nu är det dags att undersöka, smaka och leka med tårtan. Fotograferingen kan avslutas med fördel avslutas ett härligt bubbelbad. Ni får en ren bebis och härliga bilder. Detta ger ett mine för livet!

 

En Smash the cake fotografering är rolig, kladdig och brukar bjuda på många skratt.
Baka och ta med en egen tårta, eller så ordnar jag en tårta i valfri färg från Konditori Centrum, kom bara ihåg att berätta om det finns några allergier!


Vill ni inte kracha en tårta? Kom på en 1-årsfotografering med ballonger och vimplar, men utan tårta. Det fungerar precis likad bra.

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

Smash The Cake fotografering
1200 kr

 

♡ Välkomstguide

    En Pdf-broschyr med allt du behöver veta


♡ Studiofotografering

    ca 60 minuter

 

♡ Rekvisita

    Korgar, filtar, olika bakgrunder och kläder. Ballonger och vimplar som passar färgtemat.


♡ Tårta

     En tårta från Konditori Centrum i valfri färg. Välj mellan gräddtårta eller Nnaked Cake 


♡ Redigering

    Omsorgsfullt redigerade bilder

 

♡ Onlinegalleri

    så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån


♡ Minnen

    Ovärderliga minnen för lång tid framöver

Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

 Boka din fotografering


Tycker du om min fotostil? Vad roligt! ♡


Efter du fyllt i en bokningsförfrågan längst ner på denna sida återkommer jag inom 2 arbetsdagar med förslag på datum och tider. När vi hittat en tid går vi igenom detaljer inför fotograferingen och era önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, när denna är betald är du garanterad er tid.


Här finns ett galleri med kläder, rekvisita och bakgrunder. Se gärna om du fastnar för något speciellt. Markera dessa med ett hjärta.


Jag ser fram emot att höra av dig! ♡

Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn. Vi bokar alltid in en timme till fotograferingen även fast ett litet barn oftast inte orkar så länge, men det är skönt att ha god tid på sig att styla om rekvisita, bakgrund eller kanske byta outfit.


Oavsett om ditt barn är en tuffig eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor. För att få en trygg upplevelse och avslappnade, naturliga bilder kommer det vara en hel del bus och lek under fotograferingen.


Jag tycker det är viktigt att inte styra och ställa allt för mycket utan låta barnet vara sig själv.


Är ditt barn försiktig när det kommer till att kladda ner sig? Stressa inte upp dig under fotograferingen, vi tar det i barnets takt. ♡


Efter fotograferingen


Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är era provbilder klara. Då kan ni antingen komma till mig på bildvisning eller så får ni en länk till erat utvalsgalleri.


I galleriet finns det 15-30 st bilder som är noggrant utvalda. Galleriet ligger online i sju dagar så att ni i lugn och ro kan välja bilder. Du väljer ut dina favoritbilder genom att ange din e-post och trycka på hjärtat på bilderna du vill köpa, då skapas det en lista som sen skickas till mig. Säg till när ni valt bilder klart.


Denna länk går utmärkt att skicka vidare till släkt och vänner. Men kom ihåg att bilderna i galleriet får inte sparas ner, och är märkta med en vattenstämpel som givetvis tas bort från de bilder ni köper.Studio Fotostudio Fotograf Älvsbyn Barnfotograf Bebisfotograf  Smash The Cake Linda Björk

Om Linda

 

Jag är född och uppvuxen i Älvsby. Jag bor ett stenkast från mitt barndomshem med min man och två katter. Jag har tidigare jobbat på förskola men är nu Administratör. Älskar att vara utomhus, sommar som vinter! 

 

Det bästa med att fotografera barn är att dom är så naturliga och spontana, och det är det jag vill fånga på bild. Ditt barn precis som barnet är. Jag älskar avslappnade foton, som känns naturliga. Här tvingas ingen sitta på en stol med ett fastklistrat leende utan jag busar oftast mycket under fotograferingarna. Vill barnet inte kolla in i kameran på alla bilder? Inga problem, bilderna blir superfina ändå.

 

Min målsättning är att alla fotograferingar ska vara avslsppande och lekfulla. Jag vill att ditt barn ska ha med sig en trevlig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen! ♡

5 snabba om mig

- Är en Crazy cat lady, älskar katter och måste prata med alla katter jag träffar.

- Dricker alldeles för mycket te, jag är inte nog gammal för kaffe.

- Jag blir mamma i November.

- Älskar julen och allt där omkirng!

- Kör skoter och hänger i fjällen på vintersäsongen.

Bildpaket litet♡ 5 digitala bilderLevereras via onlinegalleri

1500 kr (värde 2500kr)

Bildpaket mellan♡ 10 digitala bilderLevereras via onlinegalleri

2800 kr (värde 5000kr)

Bildpaket stort♡ 15 digitala bilder

♡ Fine Art poster 30 x 40 cm


Levereras på snyggt USB-minne

4500 kr (värde 8500 kr)

Produkter

Kontakta mig om du vill få en komplett prislista


♡ Fine Art Poster  -  Från 795 kr


Poster på matt Hahnemühle Fine Art papper.


Pappret har en matt slät yta. Pappret är arkivbeständigt och har god färgåtergivning. Alla posters levereras med en 1 cm vit kant runt bildytan.♡ Minialbum  -  Från 700 kr


Bilderna är 8x8 cm stora och yttermåttet på albumet är 10×10 cm. Minialbumet står upp och är en fin inredningsdetalj.♡ Akryllänga  -  4000kr kr


Detta är en fotogprodukt där laminerade bilder monteras på akrylplattor, som sedan sitter ihop med varandra i set om 3, 5 eller 7 st. Monteras enkelt i vägg med medföljande beslag och plugg.

Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

 

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom!  ♡


Har ditt barn några livsmedelsallergier? Glöm inte om att berätta om dom.

 

Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag inte mer än tre fotograferingar i månaden.

 


 
 
 
 
 
 
Jag godkänner
 
 

När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har maximalt tre fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid. Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen sker några veckor innan födelsedagen.
Får vi framkalla dom digitala bilderna själva?

Ja det får ni! Men det är viktigt att ni tänker på att olika labb skiljer sig väldigt mycket från varandra. Det är både kvaliten på pappret, tryckfärg och själva proceccen som avgör. Känner ni er osäkra framkallar jag gärna åt er.Hjälp! Min bebis är snorig!

Inga problem, vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt, gör ni detta senast 24h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad. Vi vill ha glada, pigga barn på bilderna.Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig!

Jag är godkänd för moms och f-skatt

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Acceptera