Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - Norrbotten
Om Linda
Fotograf Linda Björk, Älvsbyn - NorrbottenJag vill hjälpa dig att komma ihåg din bebis just så som den är nu. Dom små fötterna, nyfikna ögonen och de ljuvliga skratten. Händerna som håller om dina, den mjuka kinden som vilar mot din. Jag vill att du ska kunna uppleva dom här fantastiska stunderna för alltid.


Och vem är jag? Linda Björk.

Jag är 29 år och bor i en villa strax utanför centrala Älvsbyn. Här bor jag med min man, våran lilla son och två lockiga katter. Jag har tidigare jobbat några år på förskola men är nu Administratör till vardags.


Det bästa med att fotografera barn är att dom är så naturliga och spontana, och det är det jag vill fånga på bild. Jag älskar avslappnade foton, som känns naturliga. Här tvingas ingen sitta på en stol med ett fastklistrat leende utan vi leker ofta mycket under fotograferingarna. Vill barnet inte kolla in i kameran på alla bilder? Inga problem, bilderna blir superfina ändå.

 

Min målsättning är att alla fotograferingar ska vara avslappnade och lekfulla. Jag vill att ditt barn ska ha med sig en trevlig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen! ♡

5 snabba om mig


- Är en obotlig Crazy cat lady, älskar katter och måste prata med alla jag träffar.

- Jag blev mamma till Harry i November - 19.

- En gång hästtjej, alltid hästtjej!

- Föredrar te framför kaffe, alla dagar i veckan

- Min hemliga superkraft? Jag kan snubba över sånt som inte ens finns

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig!

Jag är godkänd för moms och f-skatt

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Acceptera